Sunday, October 5, 2014

HAPPY EID UL ADHA

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ
Peace be upon you


Selamat menunaikan ibadah korban dan semoga ibadah yang di lakukan di terima olehNya hendaknya. Masak apa you all??

I just cooked raya signature dishes untuk makan sendiri aje. Kejap lagi nak off ke nursery tengok-tengok benih dan pokok bunga. Mana lah tau kot-kot ada yang berkenan.



Buat Pulut Pasong aka Pulut Dakap, Nasi Himpit, Kuah Lodeh, Kari Ayam dan Rendang Ayam.




Selamat berhujung minggu dan bercuti! :)



Love,

Honey

8 comments:

  1. Amboi Honey, untuk sendiri pun banyak juga masak tu..nampah dah sedap, rasa pun mesti sedap juga kan..Selamat Hari Raya Aidil Adha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makan sendiri maksudnya untuk family dan saya sahaja tak termasuk tetamu hihi. Di sebabkan Kak Long menunaikan ibadah haji jadi terpaksa lah saya beraya di KL bersama anak-anak buah. :) Oh ya termasuk mak sebab mak kena tinggal di sini menjaga cucu-cucunya hehehe

      Delete
  2. Selamat hari raya aidiladha Honey, wow sedapnya makanan tu...nyum2....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya Julie! You masak apa haritu?

      Delete
  3. Selamat Hari Raya Honey...sedapnya nampak hidangan tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya Cik Wan! Kari tu mak yang masak hehe

      Delete
  4. wow!!!!heavennya juadah raya korban u al….terliur dgn pulut dakap tu. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ros pandai kah buat pulut dakap? Kalau dapat makan dengan rendang kerang pasti lebih sedap kan?

      Delete

Thank you for dropping by and leave comments. If you don't have any blogs, appreciate if you could leave your name instead.