السلام عليكم
Peace be upon you
Hari takde resepi ye kawan-kawan? Kita cuti update resepi hari ni ye. Nak tunjuk dekat you all pak choy dengan bayam yang I cerita hari tu.
Itu lah dia. Bayam sepokok pak choy sepokok. Habis nak buat camne? Campur dua-dua tu? ROTFL
Tapi I confuse, rasanya benih pak choy tapi tengok rupa macam sawi kan? Entah lah hantam saja lah labu....
Masak apa you all petang nanti? I masih lagi terfikir-fikir nak masak apa.. *rolling eyes*
Love,
Honey
Salam honey...
ReplyDeletejadi la tu...ari cabut 1, esk plk 1...utk menu sorang cukup tu honey....hahaha
Salam Ana,
ReplyDeleteCukup buat makan celah gigi aje lah hahahahahaha
Rajinnya...
ReplyDeleteTak rajin Kak Gee.. Kalau rajin saya dah semai benih yang lain. Ini lebihan hari tu. Tinggal pak choy sepokok bayam sepokok hehe
DeleteAssalam Honey,
ReplyDeletesalam ramadan to you & family..
segar & sihat akak tengok bayam honey tu..kalau petik terus masak pasti manis rasanya..sebab fresh..:)
Salam Kak Ayu,
DeleteHa'ah memang segar. Tapi Toby & Ben asyik main berlari-lari kat area kebun ni. Risau kot di tindih nya. Dah lah si Ben tu gemok gedempol haha. Terima kasih for Ramadhan wishes and same goes to you.
Dimasak sup dengan ayam atau udang sepertinya jadi hidangan penyegar buka puasa nanti. bayamnya utuh tak ada hamanya, segarnya...
ReplyDeleteDi campur keduanya ke Endah? Enak kah pak choy di campur sama bayam? Bayamnya se emang nya utuh kerna Pak Belalang nya udah mati di jadikan mainan oleh si Toby :)
Delete